ÇORUM / MERKEZ - Adnan Menderes İlkokulu

Nis

1. ve 2.sınıf gösterisini izlemek için tıklayınız.

3. ve 4. sınıf gösterisini izlemek için tıklayınız.

Halk oyunlarını izlemek için tıklayınız.

Hulahop  halka yarışmasını izlemek için tıklayınız.

Anasınıfı defile gösterini izlemek için tıklayınız.

Nis

23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında Hitit Üniversitesi işbirliği ile Adnan Menderes İlkokulu Özel Eğitim sınıfı ve Anasınıfı öğrencileri Çorum Obası'nda etkinlik gerçekleştirdiler.

Nis

UNESCO’nun dünya kültür miras listesinde yer alan “çiğdem gezisi” ve “çiğdem aşı” geleneği Çorum’da yüzyıllardır yaşatılmaya devam ediyor. Okulumuz da Çiğdem aşı şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Çiğdem Aşı” “etkinliklerine katıldı.

Mrt

"Nature of Learning"  İsimli bu proje kapsamında yapılan etkinliklerle öğrencilerimiz doğayla iç içe olmanın zevkini yaşarken aynı zamanda öğrendiler

Mrt

Okulumuz öğretmeni Hacer Yıldırım; bu proje ile çocuklara yönelik  matematik, doğada fen, doğada sanat, doğada oyun ve bunları yaygınlaştırmayı hedeflemektedir.Çocuklar doğayla iç içe öğrenmenin zevkini yaşarken değişik gelişim alanlarını destekleyen etkinliklerle içi içe olacaklardır.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "2023-2024 Yılı Çorum İli Halk Oyunları Minikler A Karma Mahalli Müsabakaları" adlı yarışmada Adnan Menderes İlkokulu ekibi Çorum birincisi olmuştur. Halk oyunları ekibimize başarılar dileriz.

Mrt

"Çatışmıyoruz Uzlaşıyoruz" eTwinning projesi kapsamında 3/A sınıfımızın yaptığı WORDART çalışmamız aşağıdadır.

Mrt

Projemiz öğrencilerimizin çatışma çözme becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Çatışmadan sorunlarımızı nasıl çözebileceğimizi öğrencilerimize kazandırma proje amaçlarımız arasındadır.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle okulumuzda öğle yemeği etkinliği düzenlendi.Okulumuzda görev yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.

Şbt

Ailesinden en az iki kan bağışında bulunan öğrencilerimize madalya takdim edildi.Türk Kızılayı'na kan bağışı yaparak umut olun, hayat kurtaran velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

3E 3A ve 3B sınıfları Hayat Bilgisi dersinde trafik eğitimini Trafik Şube Müdürlüğü'nden Fatih bey ve Hülya hanım rehberliğinde gerçekleştirdi. Ziyaretleri ve paylaşımları için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda gönüllü kan bağışının önemi konusunda farkındalık oluşturabilmek ve kan bağışı bilincinin artmasını sağlamak amacıyla "kan bağışı" kampanyası düzenlendi. Kampanyamıza çok sayıda veli ve çalışanın katılımıyla 96 ünite kan bağışı yapıldı. Bu kampanyamıza destek veren tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza gelen müze otobüs öğrenci ve öğretmenlerimizin ziyaretine açıldı. Çanakkale savaşından kalma mühimmat ve eşyaların sergilendiği otobüse öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.Öğrencilerimize rehberlik eden müze yetkililerine teşekkür ederiz.

Şbt

Adnan Menderes İlkokulu 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatı kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu.