ÇORUM / MERKEZ - Adnan Menderes İlkokulu

ÇATIŞMIYORUZ,UZLAŞIYORUZ ( WE DON’T CONFLICT, WE COMPROMİSE ) eTwinning Projemiz Başladı.

Okulumuz öğretmenlerinden Sibel ÇAKIR ve Fatma TEKİN ‘in  de aralarında bulunduğu eTwinning projesinin amacı öğrencilerin anlaşmazlık durumlarında kendilerini ve karşılarındakileri anlamayı , şiddete başvurmadan uzlaşmayı, sağlıklı bir iletişim kurma becerisini geliştirmeyi hedefliyor.Proje öğrencilerin anlama ,empati, sağlıklı iletişim kurma ,stresle başa çıkma, çözüm yolları bulma ve bu sayede yaşam kalitelerini artırmayı amaçlıyor.Projede Türkiye’nin farklı illerinden 10 öğretmen ,Romanya’dan 2 öğretmen ve Gürcistan’dan 1 öğretmenin ortaklığı ile oluşturuldu.3 aylık etkinlikler planlanarak eş zamanlı ve iş birlikçi katılımla sürecektir.

02-04-202402-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 14:12 - Görüntülenme: 33